vrijdag 25 mei 2012

verjaardag juf Annelies

Het was  een reuze gezellig feestje.Vooral de stoelendans en het ijsje vielen in de smaak. verder hebben we gezongen ,buiten gespeeld en een spel gedaan.
Heel hartelijk bedankt voor alle mooie tekeningen ,kaarten en felicitaties.En  de bon van de parfumeriezaak. Ik zal er iets moois voor kopen. Dank jullie wel.
Een fijn weekend allemaal.

dinsdag 22 mei 2012

Erve Kraesenberg

Gistermorgen zijn we met de hele klas naar Erve Kraesenberg geweest, want we moesten namelijk de koffer van Jan terug brengen. Deze koffer hadden we gevonden in onze klas en er zaten allemaal oude spulletjes in. Jan was erg blij met de koffer, maar ook erg druk. Daarom mochten wij hem helpen. We hebben eerst het vuur aangemaakt, zodat ze daar broodjes in konden bakken. Daarna gingen we in kleine groepjes verder. We hebben geleerd over bijen, geholpen bij het wassen en schoonmaken, achter het spinnenwiel gezeten en gezien hoe een weefgetouw werkt. Het was een erg leuke ochtend.








maandag 14 mei 2012

Thema: Annie M.G. Schmidt

Deze week is het Annie M.G. Schmidt week. Wij werken rond het thema Jip en Janneke.
Ook zijn we stiekem al een klein beetje voor vaderdag bezig!

Volgende week maandag, 21 mei, gaan we met de hele klas naar Erve Kraesenberg.
We vertrekken om 08.30 uur vanaf school.

Op woensdag 23 mei gaan we voor de laatste keer gymen bij de Luttermolen.

donderdag 10 mei 2012

Hallo allemaal,

Het is bijna moederdag en alle kleuters popelen om het cadeau aan mama te geven. Maar ja, nog even wachten tot zondag.
Dinsdag hebben we afscheid genomen van juf Shelly die een aantal maanden hier was als stagiaire. We hebben een heel leuke tractatie gekregen . We zullen haar missen. Juf Shelly gaat nu een paar maanden werken met kinderen op een camping in Frankrijk.Veel plezier en succes juf Shelly.

Op 13 juni zou er weer gym zijn in de grote gymzaal op de Luttermolen. Deze gymles gaat NIET door.Dus is er voor die ochtend geen vervoer nodig.

Op vrijdag 25 mei viert juf Annelies met de klas haar verjaardig. Hoera ,hoera.